Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και του ίντερνετ, όπως το πρόσωπο είναι η πρώτη εικόνα ενός ανθρώπου, το ίδιο είναι και η ιστοσελίδα ενός οργανισμού. Είναι η πρώτη εικόνα. Μια καλοσχεδιασμένη και λειτουργική ιστοσελίδα είναι το πρώτο δείγμα εκσυχρονισμού του Δήμου και ενδιαφέροντος για τη προσέγγιση της καθημερινότητας του δημότη.

Μια καλή ιστοσελίδα είναι ένας περίπλοκος & ζωντανός οργανισμός που θέλει φροντίδα, αποτελείται από πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο αλλά σε κάνει να ξεχωρίζεις και σε φέρνει πιο κοντά στους δημότες. Οι άνθρωποι σαν πλάσματα εξαρτώνται πολύ από την αίσθηση της όρασης. Για τον απλό αυτό λόγο, οι οργανισμοί, ανεξαρτήτου μεγέθους, που θέλουν να επενδύσουν σε μια επιτυχημένη εικόνα πρέπει και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σχεδιασμό μιας σύγχρονης ιστοσελίδας με απλές αλλά σημαντικές λειτουργικότητες που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ του οργανισμού και του κοινού.

H εταιρεία ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP –ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. είναι σε θέση να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας σύγχρονης ολοκληρωμένης ιστοσελίδας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη σχεδίαση ιστοχώρων μεγάλης επισκεψιμότητας καθώς στο portfolio  της περιλαμβάνονται μεγάλα έργα για ιστοσελίδες οργανισμών όπως π.χ. το Υπουργείο Εσωτερικών, το ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ), ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Δήμος Δράμας, ο Δήμος Τρικαίων, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, η ΓΣΕΕ, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, η ΔΕΥΑΗ Ηράκλειας και ειδησεογραφικά sites όπως το trikalain.gr και το cityconnectnews.gr.