Σαρωτική ήταν εμφάνιση της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στα Best City Awards 2018.

Στην καρδιά της Αθήνας, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου η μεγαλειώδης δεξίωση για την τελετή απονομής των Best City Awards 2018, βραβεία που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ. To διάχυτο κλίμα γιορτής και χαράς κατέκλυσε τους περίπου 300 εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειών και στελεχών επιχειρήσεων, στη διάρκεια της βραδιάς, απ’ όπου αναδείχθηκαν οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας.

Η βράβευση 4 εφαρμογών μας, της web και mobile Εφαρμογής Λαϊκών αγορών, του web Σύστηματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Δήμος Γαλατσίου), της web Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας CarPooling (Δήμος Καρδίτσας) και της web Εφαρμογής Αιτήσεων και Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (Δήμος Χαλκιδέων), στα Best City Awards 2018 μας γέμισαν χαρά και αυτοπεποίθηση.

Και οι τέσσερις εφαρμογές βραβεύτηκαν στον πυλώνα A. Liveable City και μπορεί να ενταχθεί στην ενότητα ΤΠΕ & Διακυβέρνηση.

Ευχαριστήρια σχόλια από τους συνεργαζόμενους φορείς συνόδευσαν την παρουσία μας. Την εταιρεία εκπροσώπησαν η κ. Μάρκου Μαρία και η κ. Κολοβού Βέρα και παραλαμβάνοντας το βραβείο απάντησαν σε όλα τα θετικά σχόλια και σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των φορέων που συμμετείχαν.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι γνώρισαν τους νικητές και ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Παρακολουθήστε live την τελετή των Best City Awards 2019:

https://www.facebook.com/bestcityawards/videos/489572744784654/