Εξωστρέφεια, διαφάνεια, άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη με περιορισμό των απαιτούμενων μετακινήσεων ήταν, σύμφωνα με την ομιλία του κυριου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, οι κύριοι στόχοι του Δήμου Αρταίων κατά τον σχεδιασμό της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας arta.gr, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στο κοινό.

Η εκδηλωση εντάχθηκε στις δράσεις του Δήμου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022 καθώς οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προβλέπεται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Η νέα σύγχρονη ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. και σκοπεύει στην ενημέρωση και την εξυπηρέτηση τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών.

Ο κύριος Δήμαρχος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην online πορεία του προϋπολογισμού η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στην ιστοσελίδα και κάλεσε τους πολίτες να είναι ενεργοί και συμμετοχικοί στην λειτουργία του Δήμου με στόχο την βελτίωση της πόλης. Επίσης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία θα εξυπηρετήσει τόσο τους πολίτες όσο και την εσωτερική λειτουργία του Δήμου.

Στη συνέχεια ο προϊστάμενος τμήματος ΤΠΕ κύριος Νικολός παρουσίασε την περιήγηση στη νεα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων.

Η παρουσίαση αναμεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της Δημοτικής Διαδικτυακής Τηλεόρασης Άρτας ARTA WebTV στο YouTube.