Με μεγάλο ενδιαφέρον στελέχη της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. και των συνεργαζόμενων εταιρειών της συμμετείχαν στο 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο: «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην Κόρινθο, στις 2-4 Ιουλίου της Πανελλήνιaς Ένωσης Γ.Γ Τ.Α «Κλεισθένης».

Το πρώτο φυσικό συνέδριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά από πολύ καιρό ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία και άψογες εντυπώσεις από πλέον 600 συνέδρους και 120 ομιλητές (Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Γενικοί Γραμματείς Δήμων & Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Μέλη Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες ΟΤΑ, υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ).

Τις εργασίες του συνεδρίου κήρυξε την Παρασκευή ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ενώ το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Νίκος Χιωτάκης, ο πρώην Υπουργός Παύλος Γερουλάνος τον οποίον ο Δήμαρχος συνόδευσε στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου όπου για πρώτη φορά ως αναφέρθηκε είδε τους δίδυμους Κούρους εκτεθειμένους (ενέργειες του ιδίου ως υπουργός είχαν συμβάλει καθοριστικά στην επιστροφή τους) , ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Δικτύου «Βιώσιμη Πόλη» Δημήτρης Καφαντάρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος τιμήθηκε από το Δήμαρχο Κορινθίων, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Ιωάννα Καριοφύλλη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Χρήστος Πρωτόπαππας, οι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής και Αθηνά Κόρκα, Οι Δήμαρχοι Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, οι αντιδήμαρχοι και στελέχη του δήμου Κορινθίων.

Η ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα ανάλογες προσπάθειες ανταλαγής καλών πρακτικών στην Τοπική Αυτοδικοίκηση και ανέλαβε με χαρά ρόλο χορηγού του συνεδρίου.