Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 16ο Συνέδριο της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τίτλο «Ενώνοντας τα σημεία – οι αξίες μας οδηγούν τις εξελίξεις» σε συνεργασία με τις Περιφερειακές συνεργαζόμενες εταιρείες του Δικτύου, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην Αθήνα με περισσότερους από 80 συμμετέχοντες.

Η ικανοποίηση για την πολύ θετική πορεία και την έκδηλη αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς εκφράστηκε από το σύνολο των συνέδρων. Με χαρά διαπιστώθηκε ότι στο σύνολο της χώρας πολλοί νέοι πελάτες ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά η βράβευση 12 συνεργατών για το ταλέντο, την αποτελεσματικότητα και την συνεργασία τους ως MVPs 2019, οι οποίοι αναδείχθηκαν έπειτα από ψηφοφορία όλων των συνεργατών του δικτύου. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των συνεργατών για την περισσότερo από 15 χρόνια επιτυχημένη επαγγελματική τους ταύτιση με την εταιρεία καθώς και η βράβευση 3 συνεργατών για την ιδιαίτερη συμμετοχή τους στην προσπάθεια ενίσχυσης του επιχειρησιακού αποτυπώματος στην αγορά και για το ξέχωρο πάθος τους για την έρευνα και την καινοτομία.

Οι παρουσιάσεις και ομιλίες επικεντρώθηκαν σε ειδικά θέματα διοίκησης και οργάνωσης, επι μέρους εφαρμογών, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον προκάλεσαν οι προτάσεις της ομάδα παραγωγής της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του 2020.

Ήταν δύο εποικοδομητικές ημέρες με πάρα πολλές και διαφορετικές συζητήσεις επάνω σε καίρια θέματα της δουλειάς μας με στόχο την ενημέρωση, τη διαύγεια, τη δικτύωση και τη σύσφιξη των σχέσεων των συμμετεχόντων. Τέλος το συνέδριο έκλεισε όπως κάθε χρόνο με ολονύκτιο πάρτυ σε νυκτερινό κέντρο ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το 2021.