Με επίκεντρο την τεχνολογική πρωτοπορία και την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η έκθεση Beyond 4.0 φιλοξένησε στη ΔΕΘ από τις 14 Οκτ 2021 έως τις 16 Οκτ 2021 εταιρείες, παρόχους τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, ερευνητικά κέντρα & πανεπιστήμια και όλους όσους ενδιαφέρονται για τη Bιομηχανία 4.0 κάτω από μία στέγη.

Στο περίπτερο της η ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά συνεργάτες, υπάρχοντες και νέους πελάτες, στελέχη των Δήμων από όλη τη χώρα, παρουσιάζοντας τις προτάσεις της και στηρίζοντας τη δράση αυτή που ευνοεί τη δημιουργία οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε αυτό τον τομέα στην Ελλάδα.

Η κ. Μαρία Μάρκου, CTO της εταιρείας μας, παρουσιάσε την Παρασκευή 15 Οκτ live “Plug & Play ” στο stage του Περιπτέρου 13 κάποιες από τις προτινόμενες λύσεις μας για σύγχρονους ΟΤΑ στην παρουσίαση με τίτλο «Defining Citizen Service Excellence».

Όλες οι εταιρείες του Δικτύου Συνεργατών μας ΜΕΝΤΑΛ Α.Ε., e-ΜΕΝΤΩΡ Solutions Ι.Κ.Ε., ΔΟΜΥ Α.Ε., COMPUTER PLANET A.E.Τ.Ε., Χονδρολέος Γεώργιος Ο.Ε., ΕΚΔΗ Ι.Κ.Ε., EASYNET I.K.E. ήταν παρούσες υπογραμμίζοντας τη δυναμική τεχνολογικής αλλά και συμβουλευτική υποστήριξης που προσφέρουμε σε όλη την επικράτεια. Οι υπηρεσίες τους για την οργάνωση και τη λειτουργία του Εσωτερικού Ελέγχου στους ΟΤΑ σε συνδιασμό με την πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή σε Δημόσιο Φορέα στην Ελλάδα των νέων Λογιστικών Προτύπων Δημοσίου Τομέα βασισμένα στα IPSAS (ΠΔ 54/2018) αναδεικνύουν την συνεχή στόχευση τους προς το μέλλον.

Δίνοντας σας την υπόσχεση ότι θα συνεχίζουμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, να είμαστε τεχνολογικά ανήσυχοι και να καθορίζουμε την αριστεία στην εξυπηρέτηση του πολίτη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη 2η Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη του χρόνου!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας, κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, για το ενδιαφέρον του κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο μας.