Είναι μεγάλη χαρά για την κοινότητα της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ η συμμετοχή σε συνέδρια και εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τις επιχειρηματικές μας δράσεις, ιδιαίτερα όταν η παρουσία μας στο χώρο συνοδεύεται από επιτυχημένες παρουσιάσεις και εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019 έλαβε χώρα το 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City στα Τρίκαλα, με εμπνευστή και διοργανωτή το Δήμο Τρικκαίων και τα e-Trikala.

Το συνέδριο απευθύνοταν στο σύνολο των Δημοτικών Αρχών της Ελλάδας και το παρακολουθήσαν περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Ήταν ένα συνέδριο εκτός Αθηνών, σε μια πολή που έχει συνδεθεί τα με την καινοτομία τα τελευταία χρόνια και το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και έκανε περήφανο όποιον αγαπάει την τεχνολογική πρόοδο και την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βασικός στόχος του συνεδρίου ήταν, να έρθει σε επαφή το σύνολο των νέων Δημοτικών Αρχών της χώρας, με τις υπάρχουσες πολιτικές και με άμεσα εφαρμόσιμες και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις, προκειμένου να αναπτύξουμε πόλεις πιο φιλικές, λειτουργικές, σύγχρονες και ασφαλείς.

Λόγω της μεγάλης της εμπειρίας με το αντικείμενο του συνεδρίου και τη συνεργασία της με το Δήμο Τρικκαίων η ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. συμμετείχε στις παρουσιάσεις στην κατηγορία “Υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη”. Η κ. Μαρία Μάρκου, CTO της εταιρείας μας, παρουσιάσε live “Plug & Play ” κάποιες από τις νέες μας λύσεις για σύγχρονους ΟΤΑ στην παρουσίαση με τίτλο «Ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Συμμετοχικότητας, Ηλεκτρονικές Πληρωμές μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Δήμου και eΚΕΠ Οικονομικών και Διοικητικών Συναλλαγών».

Παράλληλα στην είσοδο του χώρου του συνεδρίου στελέχη της εταιρείας μας παρουσίαζαν στους συνέδρους το πρώτο eΚΕΠ Οικονομικών και Διοικητικών Συναλλαγών που έχει στηθεί στο Δήμο Τρικκαίων, τους χορηγούσαν την κάρτα πολίτη και τους καλούσαν να το χρησιμοποιήσουν εκτυπώνοντας επιτόπου τις βεβαιώσεις συμμετοχής στο συνέδριο Restart mAI City μέσω του eΚΕΠ.

Τέλος, στο περίπτερο μας υποδεχθήκαμε με χαρά στελέχη των Δήμων από όλη τη χώρα οι οποίοι ενημερώθηκαν για το σύνολο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρουμε δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε τον οικοδεσπότη του συνεδρίου, το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Plug & Play Συνέδριο στα Τρίκαλα του χρόνου!