Το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ διοργάνωσε χτες 22/02/2022 ημερίδα με τίτλο “Εσωτερικός Έλεγχος για ΟΤΑ” στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής και εκπαίδευσης τις οποίες προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Υπήρξε σημαντική συμμετοχή Αντιδημάρχων, Γενικών Γραμματέων, Προέδρων ΝΠΔΔ, Προϊσταμένων Οικονομικών Υπηρεσιών, Ειδικών Συνεργατών και στελεχών ΟΤΑ καθώς το θέμα κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο.

Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Μαρμαλίδου Βέρα, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο κύριος Παντελής Παπαναστασίου, Εσωτερικός ελεγκτής, COSO IC, MSc, Ph. Dc, Certified DPO Executive.

Στην ημερίδα συμμετείχε δίνοντας τη νομική διάσταση του θέματος ο κύριος Τοπάλης Στέφανος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το έτος 1999 και πιστοποιημένος Data Protection Officer από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Το κεντρικό συμπέρασμα της ημερίδας ήταν ότι ο Εσωστερικός Έλεγχος σχεδιάζεται με σκοπό να προσθέσει αξία και να βελτιώσει τις λειτουργίες κάθε Οργανισμού και αποτελεί μια ανεξάρτητη, αντικειμενική και συμβουλευτική δραστηριότητα, η οποία είναι σύμμαχος και όχι εφιάλτης του Οργανισμού και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεση σας ώστε να σας ενισχύσουν σε αυτή την κατεύθυνση.