Ένας μοντέρνος, αστικός  Δήμος, μια ζωντανή πόλη μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε και να την αγαπήσουμε μέσω του νέου της portal.

Πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, σημεία αναφοράς, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις: ο Δήμος Γαλατσίου έχει να μας παρουσιάσει πολλά. Επισκευτείτε το https://www.galatsi.gov.gr για να το διαπιστώσετε!

Μοντέρνος σχεδιασμός, ευκολία στη χρήση και την αναζήτηση της πληροφορίας και ζωντανά χρώματα συμπληρώνουν την πολυεπίπεδη λειτουργία του portal που παρέχει εκτός από την πληροφόρηση και ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους πολίτες, όπως οι ηλεκτρονικές πληρωμές και αιτήσεις.

Yποστηρίζονται φορητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα (smartphones), pda’s, tablet’s κ.α., ενώ το περιεχόμενο που προσφέρεται προσαρμόζεται κατά περίπτωση (responsive content) έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η παροχή υπηρεσίας τόσο από πλευράς χρηστικότητας όσο και από πλευράς ταχύτητας.

Η νέα ιστοσελίδα καλύπτει την ανάγκη της σύγρονης παρουσίας του δήμου στο διαδίκτυο, της ανάδειξης μέσω αυτής των υπηρεσιών της και της πληροφόρησης των πολιτών για της δράσεις του.