Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΕ σε συνεργασία με τις Περιφερειακές συνεργαζόμενες εταιρείες του Δικτύου το 15ο Συνέδριο με τίτλο «Μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα», το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην Αθήνα με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες.

Ήταν μια ιδιαίτερη συνεύρεση όλων των ανθρώπων που συμμετείχαν ενεργά σαν ομάδα στην πορεία αυτής της συνεργασίας, αλλά και των νεότερων που δέσανε και δένουν στην ομάδα.

Προλόγισε ο Πρόεδρος της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ. Γεώργιος Κολοβός, αναγνωρίζοντας την επιτυχή πορεία του δικτύου των συνεργαζόμενων εταιρειών στην ελληνική αγορά. Εστιάζοντας στην επιτυχημένη πορεία της τελευταίας δεκαπενταετίας με την μορφή αυτή και αφού αναφέρθηκε και στη προηγούμενη δεκαπενταετία, ανακοίνωσε νέους στόχους και δραστηριότητες στο τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης και Διαχείρισης Πληροφοριών καθώς και στο τομέα Οικονομοτεχνικής και Συμβουλευτικής υποστήριξης των δημοσίων φορέων και σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη εργαλείων και εργασιών.

Ακολούθησε η βράβευση 12 συνεργατών για το ταλέντο, την αποτελεσματικότητα και την συνεργασία τους ως MVPs 2018, οι οποίοι αναδείχθηκαν έπειτα από ψηφοφορία όλων των συνεργατών του δικτύου, ενώ συγκινητική ήταν η βράβευση 24 συνεργατών για την περισσότερo από 15 χρόνια επιτυχημένη επαγγελματική τους ταύτιση με την εταιρεία.

Η πρώτη μέρα έκλεισε με ομιλίες προσκεκλημένων με ειδικά και ενδιαφέροντα θέματα, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους.

H δεύτερη μέρα επικεντρώθηκε σε παρουσιάσεις νέων εργαλείων και σχεδιασμών για την επόμενη μέρα, ενώ η κ. Μαρία Μάρκου και η κ. Βέρα Κολοβού με όμορφο τρόπο παρουσίασαν διασκεδαστικά στιγμιότυπα του 2018, για να κλείσει τέλος το συνέδριο με ολονύκτιο πάρτυ σε νυκτερινό κέντρο.

Ήταν δύο εποικοδομητικές ημέρες με πάρα πολλές και διαφορετικές συζητήσεις επάνω σε καίρια θέματα της δουλειάς μας, σε σχέση πάντοτε με το ανθρώπινο δυναμικό και τις λύσεις που μπορεί να παρέχει η ομάδα παραγωγής της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Οι σύνεδροι δεν έκρυψαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξέλιξη του συνεδρίου, για την πρόοδο, η οποία σημειώθηκε, αλλά και για τις βάσεις, οι οποίες μπήκαν για τη επόμενη μέρα.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η δικτύωση και σύσφιξη των σχέσεων των συμμετεχόντων μέσα από παραγωγικές συναντήσεις και ομαδικές αποφάσεις. Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε καθώς με συμμετέχοντες από τα ανώτερα κλιμάκια κάθε εταιρείας (Διευθυντές, Ιδιοκτήτες, Υπεύθυνους) το συνέδριο έφερε κοντά όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών και ενίσχυσε τις ισχυρές συνεργασίες και σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

Αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, χωρίς να ξεχνάμε το επιτυχημένο χθες, έπεσε η αυλαία του 15ου ετήσιου συνεδρίου της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε στη μεγάλη εκδρομή του Απριλίου στο εξωτερικό.