Η ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργάνωσε με επιτυχία σήμερα 6/3 σεμινάριο στην αίθουσα της ΔΕΥΑ στη Λάρισα για τα στελέχη αλλά και για τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα: “Ανάλυση – παρουσίαση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών από τον κόμβο govHUB (Ε9, οχήματα , μητρώο κλπ)”.

Υπήρξε σημαντική συμμετοχή από όλη τη Θεσσαλία καθώς το θέμα κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο με δεδομένο ότι οι δηλώσεις των τετραγωνικών θα πρέπει να καταχωρηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα tetragonika.govapp.gr έως τα τέλη Μαρτίου 2020.

Χαιρετισμό στους συμμετέχοντες απηύθυνε ο κύριος Νασιακόπουλος Θανάσης, πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλιας καθώς και ο κύριος Τσούμας Δημήτριος, Διευθυντής της ΠΕΔ Θεσσαλιας.

Εισηγητής ήταν ο κύριος Τσιάμης Ιωάννης μέλος του Δ.Σ . της ΚΕΔΕ , πρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού ενώ ο κύριος Κολοβός Χρυσόστομος εκ μέρους της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. παρουσίασε τεχνικά την ηλεκτρονική πλατφόρμα, την οποία με επιτυχία υλοποίησε το προηγούμενο διάστημα η εταιρεία μας.